سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • گالری تصاویر

    پیوندها
  • نخستین جشنواره آشپزی سنتی منطقه بابل کنار برگزار شد




    با ابتکار امام جمعه بابل کنار نخستین جشنواره آشپزی سنتی منطقه بابل کنار برگزار شد.

    به گزارش وصال از بابل ،نفر برتر جشنواره آشپزی سنتی  منطقه بابل کنار در گفت و گو با خبرنگارما در بابل اظهارداشت : لیلا تیموری هستم ،58 ساله از روستای ممرزکن بابل کنارکه با ارائه غذاهای سنتی کماج،عسل حلوا،روغن حلوا،بشتزیک،بادونه ،عسل ونون محلی در نخستین جشنواره غذاهای سنتی بابل کنار موفق به کسب مقام اول شدم.
    وی افزود: آنچه سبب برتری غذای من نسبت به غذاهای دیگر جشنواره شد استفاده از روغن گاوی وپخت کاملا سنتی وطبیعی به دوراز استفاده ازافزودنی ها ومواد آماده غیر طبیعی بود.
    تیموری بیان داشت: گوشت،مرغ،ماست،سبزی جات ،عسل ،نون وکلیه مواد مصرفی مورد نیاز خانواده در خود منزل تولیدومصرف شده ومابقی نیز در اختیار مصرف کنندگان ومتقاضیان قرار می گیرد.
    وی گفت: رمز سلامتی مردم منطقه بخصوص در زمان های گذشته استفاده مطلق از غذاهای طبیعی سنتی وعدم استفاده از غذاهای آماده غیربهداشتی امروزی بوده است.
    وی اظهارداشت: سالانه بیش از 150 کیلو عسل تولید می کنیم که برای کیفیت بیشتر در چهارفصل سال به نقاط مختلف کوچ می کنیم تا از شهد گلهای متنوع توسط زنبورها استفاده شود.
    وی ازتولید روزانه بیش از 35 کیلو شیرخبرداد وافزود: از 15 گاو داریم که روزانه 35 کیلو شیر تحویل داده می شود گذشته از اینکه از ماست وکره ومشتقات دیگر آن نیز بهره مند می شویم.
    نفربرتر جشنواره غذای سنتی بابلکنار با اشاره به اینکه هر هفت فرزند من به کار کشاورزی ودامداری مشغول هستند اذعان داشت: مهم ترین وحیاتی ترین مشکل ما تامین آب منطقه است که برای مصرف خوراکی از آب چشمه استفاده می کنیم اما متاسفانه به دلیل کمبود آب بیش از شش خویز از زمین کشاورزی را رها کرده وامکان کشت برنج نداریم .
    تیموری باتقدیر ازبابائیان امام جمعه بابل کناربه سبب برگزاری این جشنواره  اظهارداشت: ایجاد شورونشاط ،مشارکت وهمدلی بین اهالی تشویق به کارهای اجتماعی وترویج فرهنگ بومی ومحلی از مهمترین دستآورد این جشنواره بوده است.



    • دی ۵, ۱۳۹۲
    • |
    • بدون دیدگاه
    • |